subota, 31. siječnja 2015.

PUKOVNIK BRANKO KAKARIĆ; APEL I POZIV NA UJEDINJENJE |

PUKOVNIK BRANKO KAKARIĆ; APEL I POZIV NA UJEDINJENJE |





Hrvatski branitelji - invalidi domovinskog rata

PUKOVNIK BRANKO KAKARIĆ; APEL I POZIV NA UJEDINJENJE

Poštovane Hrvatice i Hrvati poštovani sugrađani.
Sve što nije Srpsko i Jugoslavensko Ostojiću, Lučinu, Milanoviću, Leki, Pusićki, Josipoviću, Pleština i je mrsko…….. Hrvatska riječ, slovo, povijest,  a posebno mi Hrvatski branitelji, Domovinski rat….
Od 2002 godine ta komunistička bagra aktivno progoni moju obitelj, samo zato što sam se suprotstavio kriminalu u poslovima humanitarnog  razminiranja. Suprotstavio sam se stvaranju novih minskih polja  te  tome da vojni eksplozivi iz mina ne završavaju u rukama  terorista   i kriminalaca. Od tada moja obitelj izložena je neviđenom progonu, teroru i pljački upravo od onih koji bi se trebali brinuti o sigurnosti građana.
Ostojić,  kao prava hulja skriva se iza odore  (nažalost Hrvatske), ovlasti, imuniteta i  sl.
Njegovi poslušnici pljačkaju nas, prijete da će nam ubiti djecu, prijete namještanjem  kriminalnih  dosjea (ovo tvrdim iz osobnog iskustva).
To oni smiju  jer je to njihov  komunistički – udbaški svjetonazor. Institucije  u kojima rade prisvojili su za svoje osobne potrebe i ciljeve.
Stvaraju nam treću Jugoslaviju pred nosom  a mi to kao hipnotizirani mirno gledamo.
Ostojić  je od 2002  godine aktivno je uključen u teroriziranje moje majke minama. Ona je stara i teško bolesna osoba. Zamislite heroja. Terorizirati stare i nemoćne priliči samo četnicima i udbaškim kadrovima,  a ne časniku Hrvatske policije.
Poštovane Hrvatice i Hrvati, poštovani sugrađani,
poštovani političari, oni  koji Hrvatskom narodu žele dobro,
danas u ovoj teškoj situaciji  nameću  nam se  izuzetno ozbiljna  pitanja:
.         Koliko je 2002. godine Srba ušlo u Hrvatsku policiju, i druge institucije?
.         Kakva je od tada nacionalna struktura tog  za Hrvatski narod posebno važnog ministarstva ?
.         Koliko je aboliranih četnika primljeno u državne službe a posebice u policiju?
.         Koliko je 2002. godine  iz policije otpušteno  časnih  Hrvatskih mladića ?
Devastiraju nam spomenike branitelja  i heroja, nezakonito nas progone i teroriziraju.  
Ostojić, Lučin, Milanović, Leko, Pusićka, Pleština, porušili bi oni i sam Rim, samo da mogu.  Zamislite ipak se tamo nalazi simbolika koju su  Hitler i Musolini  koristili kao svoju simboliku.
Zabranili bi oni i Hinduizam  zbog  svastike  samo da mogu.
Te individue nisu samo tamo neki kojima smetaju naše svetinje.
Te individue su opasni urotnici koji planski rade na rušenju samostalne Hrvatske, te vraćanju hrvatskog naroda u treću Jugoslaviju  i pod srpsko četničku čizmu.
Mladen  Bajić i njegova elita kao posebno dobro plaćeni čuvari  državne imovine, na žalost  i članovi  urotničkog tima potrudili su se da  država  bude temeljno opljačkana i dovedena na rub bankrota. Tako su  urotnicima dali čvrst argument  da je vraćanje u jugoslavensku integraciju  jedino moguće i logično rješenje.
Komunistička žgadija, predložila je Bajića za Ustavnog suca RH, a tim činom pljunuli su u lice svakom poštenom Hrvatu i domoljubu.
Postavlja se pitanje hoće li Bajić  biti Ustavni sudac koji će vratiti Hrvate u Jugoslaviju?
Ovako  oslabljena  i opljačkana država  trebala bi biti lak plijen urotnicima.
Poštovani Hrvatice i Hrvati, poštovani građani  pitanje je zar ćemo  mi to dozvoliti? Što ćemo kao opravdanje sutra reći svojoj djeci i unucima?
Srbi u Hrvatskoj su manjina.  Samostalna i suverena država Hrvatska  država je prvenstveno Hrvatskog naroda. Svaki Srbin koji poštuje Ustav RH, te samostalnu Hrvatsku kao takvu, poštivan je, i biti će poštivan i dalje od većinskog HRVATSKOG NARODA.
Tako je i  s ostalim manjinama.
Kao Hrvat posebno sam ponosan  na odnos prema manjinama, a kao humanitarac i dalje ću se maksimalno zalagati za njihova prava ali u okviru Ustava i zakona samostalne i neovisne  RH .
Iz tog razloga samostalna Hrvatska mora imati vladu koja je sastavljena od Hrvata a ne Srba kao što to imamo danas.
U saboru RH moramo imati Hrvate  koji će  se brinuti o Hrvatskoj državi  i njenom narodu a ne o Srbiji i aboliranim četnicima  kao što to imamo situaciju danas.
Moje ne tako davno obraćanje  saboru RH s apelom da se prestane s teroriziranjem  moje majke  minama, jer ona kao što sam već rekao,  stara je i teško bolesna osoba, te  ničim nije to zaslužila. Isto tako, od  sabora RH zatražio sam pomoć, da se  istraže policijski službenici koji su me nezakonito uhitili,  tom prilikom  maltretirali  te prijetili da će mi ubiti djecu i namjestiti kriminalni dosje.
Poštovani Hrvatice i Hrvati, poštovani građani za  Leku je apsolutno  normalno:
.         što se jednu staru  i teško bolesnu osobu godinama  terorizira  minama
.         što teroristi koji su krali mine s polja razminiranja te njima  minirali nove teritorije RH slobodno šetaju
.         što policijski službenici  prijete likvidacijom   djece  i namještanjem
.         što je časnik HV-a u mirovini nezakonito uhićen  i maltretiran  te naposljetku bio protjeran iz domovine.
Leko mi je odgovorio  protupitanjem  “KOJE SU TO MOJE NAMJERE”
Što mislite  poštovani Hrvatice i Hrvati , koje su namjere  čovjeka kojeg sustavno maltretiraju  samo zato što je prijavio korupciju i kriminal u koji su bili upleteni Lučin, Ostojić, Pleština, ……..
Svi imalo svjesni i progresivni građani dobro su  ovih  godina uočili Lekine  namjere.
Pogledajmo njegov apsolutno sramotan čin prema  našem heroju gospodinu Glogoškom. Iako je tijekom  Domovinskog rata bio sposoban nositi oružje, nije to učinio i otišao na front već se pod izlikom  radne obaveze  skrivao po Zagrebu. Svaka čast svima onima koji su imali radnu obavezu i koji su je časno odradili jer njihov doprinos u obrani domovine bio je neizmjeran. Kada američki, kanadski veteran i ratni invalid uđe u parlament , zasjedanje se prekida bez obzira  kako je ono važno te se omogućuje toj osobi da iznese svoj stav, mišljenje i sl.
Pokušajmo  sagledati  tko je kroz povijest koristio  novakovu  metodologiju  uklanjanja , i teroriziranja nepoželjnih  i  neistomišljenika.
Svaki vapaj Hrvata  za pomoć, za poštivanje države kao takove   proglašava se ustašoidnom.
Gospodin  Dinko Cvitan  nastavio je Bajićevim stopama. Apsolutno ništa nije uradio da  se stanje u tom za Hrvatski narod  važnom resoru  dovede u Ustavne i zakonske okvire.
Ja odgovorno tvrdim  da je to dobro  poznata  staljinističko – udbaška metodologija.
Nisam član HDZ-a i ne govorim s tog aspekta, govorim  kao građanin RH, kojemu je samostalna RH svetinja.
S punom odgovornošću tvrdima da su  SDP i HNS  postale stranke posebno opasnih namjera te sjedišta stranih agentura.
Odgovorno tvrdim da su  danas  prelomni trenuci, u kojima, ili će  Hrvatska konačno postati Hrvatska u kojoj će  Hrvat moći  bez straha da će biti proglašen fašistom  isticati svoje Hrvatstvo ili će  Hrvatski sinovi ponovno  u nekoj trećoj Jugoslaviji  završiti u razno raznim  Jazovkama.
Zato dignimo svoj glas još složnije.
Budimo jedinstveniji i odlučniji!

S poštovanjem
Branko Kakarić

Nema komentara:

Objavi komentar