utorak, 3. ožujka 2015.

PISMO CVITANU: ‘U Vrapču se tiho likvidiraju politički nepodobni građani i o tome ću obavijestiti sve institucije svijeta!’ |

PISMO CVITANU: ‘U Vrapču se tiho likvidiraju politički nepodobni građani i o tome ću obavijestiti sve institucije svijeta!’ |



psihijatrija - lijekovi

PISMO CVITANU: ‘U Vrapču se tiho likvidiraju politički nepodobni građani i o tome ću obavijestiti sve institucije svijeta!’

Pismo koje je podiglo Hrvatsku na noge je pismo mladog Nijemca hrvatskom državnom odvjetniku, Dinku Cvitanu a koji se unatoč dokazima i brojnim prijavama oglušuje na kriminal u uništavanje hrvatskih života koji mu se događa pred nosom! Slučajno ili namjerno- vrijeme je da gospodin Cvitan reagira!
“O ovom ću obavijestiti sve nadležne institucije svijeta kao i pojedine šefove vlada zemalja članica EU i predsjednika EU-komisije, gospodina Junckera”, napisao je u svom pismu Cvitanu, Karl Kutniak, ugledni Nijemac i član HAZUD-a a koji je zgrožen što u Hrvatskoj provodi represivna “psihuška” koju normalan svijet nije vidio od doba “totalitarističke” vladavine kada se na isti način ušutkavalo političke protivnike.
“Poštovani gospodine Cvitan, zgrožen sam činjenicama, da se u bolnici Vrapče de facto vrši tiha  likvidacija svih političkih nepodobnih građana RH, prvenstveno mlade populacije i da u tom zločinu sudjeluje ravnatelj Vlado Jukić i svi liječnički i kontrolni organi bolnice.
Evo kako izgleda taj zločinački krug:
Ministar Ostojić i njegovi “adlatusi” iz policije nasilnički privode već odabranom sucu “okrivljenika”, primjer i slučaj Zdenke Kvesić, Marka Franćiškovića, pukovnika HV, Branka Kakarića, Ivana Pranklina i mnogih drugih!
U kratkom vremenskom roku “okrivljeniku” član zločinačke liječničke organizacije bivšeg ministra Rajka Ostojića i sadašnjeg Varge postavlja dijagnozu, uobičajeno: paranoidna shizofrenija…..slijedi prisilna hospitalizacija u Vrapču pod vodstvom zločinca, dr. Alexander Haida i njegovih ostalih kolega zločinaca.
Terapira se uobičajeno preparatom ZYPREXA različitih koncentracija! Isti lijek od USA korporacije LILLY je od 2006. godine u USA zabranjen, jer je dokazano istraživački štetan po zdravlje pacijenta budući da dolazi do naglog povećanja tjelesne težine u kratkom vremenskom periodu i do 60 kg, istim gotovo uvijek dolazi do teškog i kroničnog dijabetalnog oboljenja.
Kako ista tvrtka proizvodi i INSULIN, postoji objektivna sumnja, da je cjelokupan bolnički personal od iste korumpiran i iz čistih hedonističko-egoističkih pobuda sudjeluje u ovom mafijaškom zločinu, hrvatske mlade i srednje populacije, ovdje se radi o brojkama koje prelaze u cijeloj Hrvatskoj broj tisuću!
Fa. Lilly je u USA imala sudske procese i sklopljene nagodbe u visini od nekih dvije milijarde €, a mnogi još slijede!
Zar to Vama nije poznato, gospodine Cvitan?
Cijelu dokumentaciju i afere oko toga zločinakog preparata možete potražiti, naći i provjeriti na internet portalima, ja sam ovo saznanje dobio na njemačkim portalima ili imate sumnje u iste?
Vlado Jukić je na HRT-u i raznim drugim medijima jako dobro rekao, kako farmaceutske tvrtke doniraju njihova putovanja i kongrese, ali nije rekao cijelu istinu, one doniraju puno više, a taj zločin je Vlado Jukić sa svojom cijelom ekipom prešutio i prešućuje dalje, braneći počinjeni i dalje činjeni zločin nad hrvatskom mladom populacijom.
Iz istog razloga tražim od Vas gospodine državni glavni odvjetniče energične korake počinitelje ovoga zločina odmah privesti licu pravde.
Dozvoljavam si priopćiti Vam, kako ću o ovom obavijestiti sve nadležne institucije svijeta kao i pojedine šefove vlada zemalja članica EU i predsjednika EU-komisije, gospodina Junckera”napisao je u svom pismu Cvitanu, Karl Kutniak, ugledni Nijemac i član HAZUD-a a koji je zgrožen što se nad hrvatskim društvom provodi takva represivna “psihuška” koju normalan svijet nije vidio od doba “totalitarističke” vladavine kada se na isti način ušutkavalo političke protivnike. Gospodin Kutniak zaboravio je napomenuti i spregu moćnog sudačkog klana kojeg sačinjavaju suci ; Marko Benčić, Božica Barlović i sutkinja Jasana Zoretić Rendulić, svi odreda s  Opčinskog kaznenog suda u Zagrebu pod vodstvom suca Vinka Mioča i u sprezi s bolnicom Vrapče a koji su svi odreda sudjelovali u zločinu koji se zove “prisilno liječenje” nepostojeće dijagnoze kod zdravih ljudi a što je nakon velike medijske halabuke i pritiska medija te Kuće za ljudska prava dokazao cijeli konzilij liječnika bolnice Vrapče a koji su ustvrdili da je zbog sramotne presude Marka Benčića, Marko Francišković prisilno liječen skoro godinu dana.
Kako uskoro izlazi nova knjiga Marka Franciškovića prevedena i na engleski jezik a koja će zajedno sa filmom koji se snima o teroru nad Markom Franciškovićem uskoro obići sve velike europske festivale i raskrinkati dotične suce i “psihušku ” u Hrvatskoj, prijateljica Marka Benčića, Jasna Zoretić Rendulić u strogoj tajnosti izdaje novi nalog za psihijatrijsko vještačenje nad Markom Franciškovićem iako je on vještačen nekoliko puta i iako je dokazano da je liječen potpuno zdrav i to zbog namjerne pogreške suca Benčića a što će se vidjeti i u nadolazećem filmu.
Tu je i slučaj mladog vozača Ivana Pranklina koji je zaposlen na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu odbio sudjelovati u ovom sudačkom klanu koji se prema našim izvorima bavi i tarotom i magijom te “prodajom” svojim sudačkih odluka, ovisno o odvjetniku s kojim imaju “deal”, ekspresno uhićen, pa iako je dokazano da nije kriv, proglašen je opasnim i paranoidnim te je liječen već mjesecima, iako je prije zaposlenja Prankiln bio u potpunosti zdrav čak i nadprosječno inteligentan (to su pokazali stručni psiho testovi koje je Pranklin morao proći da bi uopće radio na sudu). No, nažalost , ni Pranklin, niti Francišković nisu jedini! U Hrvatskoj je došlo do velikog psihijatrijskog progona svih političkih ili intereresnih protivnika a leglo “bogova” koje se po svemu sudeći okupilo upravo na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu ali i Vrapču pod vodstvom Vlade Jukića polako se raspada. Pitanje je koliko će još institucije moći šutjeti o stravičnim događajima u hrvatskoj psihijatriji s obzirom na to da su se hrvatski građani počeli javljati europskim institucijama, jer  hrvatske očito štite ovaj monstrouozni sudačko-psihijatrijski klan a koji ti “sredi” bilo koga i to za male “pare”, po narudžbi. Riječ je o prodanim dušama i slugama puno većeg zla nego se to misli stoga pozivamo institucije da konačno regiraju na ovu sramotu.
Zrinka K.
dnevno.h

Nema komentara:

Objavi komentar