utorak, 3. ožujka 2015.

Kozmetički salon J-STUDIO; Njega lica i tijela, estetsko oblikovanje tijela bez operacija |

Kozmetički salon J-STUDIO; Njega lica i tijela, estetsko oblikovanje tijela bez operacija |



kozmetički salon j-studio elektrostimulacija

Kozmetički salon J-STUDIO; Njega lica i tijela, estetsko oblikovanje tijela bez operacija

Ubrzani životni ritam sve manje vremena ostavlja nam za vlastite želje i potrebe. Njega lica i tijela uglavnom je tu na zadnjem mjestu. Tek  ozbiljno primjetno povećanje tjelesne težine, vidljivo zahvaljujući pozamašnom masnom pojasu oko struka,  kao i bore na licu, ožiljci, akne, pojačana dlakavost uslijed divljanja hormona – pozivaju na uzbunu. Tada se nameće pitanje; gdje potražiti brzu i adekvatnu pomoć i što je zapravo najbolje za naše tijelo?  Kozmetički saloni  već duže vrijeme nemaju samo svrhu uljepšavanja tijela  već se vlasnici kozmetičkih salona i njihovi djelatnici educirani i stručni  kozmetičari  koji se kao i liječnici i dermatolozi  svakodnevno usavršavaju,  prateći ne samo najnovije kozmetičke već i medicinske, farmaceutske, homeopatske,  i dermatološke metode koje se primjenjuju u njezi lica i tijela.   
Kozmetički saloni u kojima  na njezi klijenata rade educirane kozmetičarke zapravo su spoj svih ovih struka, a taj spoj djeluje na zadovoljstvo svih klijenata, jer upravo tu ćete, ukoliko pronađete salon u kojem posluje dobro, kvalitetno i stručno osoblje pronaći odgovore na svoja pitanja i dobiti  pravi savjet koji najviše odgovara  vašem licu i tijelu.
Jedan od takvih Kozmetičkih salona je i J-STUDIO koji usprkos dugotrajnoj recesiji i gospodarskoj krizi već nekoliko godina uspješno opstaje u kozmetičkom svijetu,  i još k tome svakodnevno povećava broj zadovoljnih klijenata. 
J-STUDIO  je specijalizirani HIGH CARE centar za njegu i ljepotu lica i tijela te očuvanje zdravlja. U svojim specijaliziranim tretmanima za njegu lica i tijela već pet godina  koristi zaštićene metode i aparate poznate tvrtke Weyergans iz Njemačke. Wayergans je poznat na svjetskom tržištu po metodi medicinsko-kozmetičkog pristupa njezi i oblikovanja tijela, razvijenom tehnikom eliminacije masnog tkiva bez estetskih operacija i bez supstanci koje bi eventualno škodile vašem zdravlju. Vakuumskom tehnikom razbijaju se masne stanice ispod kože, koje se, uz primjenu posebnih krema i losiona po površini kože a koje također dubinski djeluju, uz body wrapping  koji se primjenjuje kombinirano, jednostavno tope i mokraćom izlučuju iz vašeg organizma.  Rezultati su trajni jer masne stanice jednostavno odlaze iz vašeg organizma bez posebnih šokova.
kozmetički salon j-studio vacuum      KOZMETIČKI SALON J-STUDIO - TRETMAN KRIOLIPOLIZE
SPA VAKUUM                                 KRIOLIPOLIZA
Kao ovlašteni i licencirani HIGH CARE CENTAR  –  J-STUDIO vam nudi  specijalne HIGH CARE tretmane za njegu lica i tijela, veliki broj kvalitetnih preparata, trajno uklanjanje dlaka pulsnim svjetlom, manikuru, pedikuru, depilaciju, šminkanje i masaže.  Za oblikovanje i njegu tijela primjenjuju kombinirano limfnu drenažu i anticelulitnu masažu, otklanjanje masnih stanica vakuumom,  diodnim lipo laserom, kriolipolizom, a mišiće i muskulaturu tijela oporavljaju  i čine glatkim – elektrostimulacijom.  Za lice pak, uz klasičnu njegu i masažu lica,  imaju  i dodatno poseban tretman zahvaljujući vakuumu za lice iz programa HIGH CARE Wayergans, tretman ultrazvukom, mikrodermoabrazijom, mezoterapijom,  i tretiranje kisikom – najnovijom metodom koja je doslovno HIT!
Kozmetički salon - J- studio Mikrodermoabrazija
Mikrodermoabrazija; prije i poslije tretmana
U kozmetičkom salonu J-Studio  klijentima se nudi ekskluzivan, individualan i moderan pristup. Svakom klijentu preporučuju metodu koja je najprimjerenija, upravo zbog  jedinstvenosti svake osobe  koja traži  i jedinstven pristup i metodu. Savjetovanja, njega i tretmani su predstavljeni i izvedeni cjelovito u ugodnom prostoru uz stručnu osobu, te kao takvi jamče uspjeh. Nakon proslave uspješnih pet godina samostalnog poslovanja na području njege lice i tijela, primjene preparativne kozmetike uz kombinaciju najnovijim aparatima kojima njeguju i oblikuju tijelo, s metodama koje su u kozmetiku uveli prvi u  u Hrvatskoj,  a tijekom kojih godina se broj zadovoljnih klijenata neprekidno povećavao, dokazuje da je u  ovom salonu zadovoljstvo klijenata na prvom mjestu i da recesija ipak nije moćnija  od kvalitete.  
Svakodnevnim akcijama  koje nude svojim klijentima, sa prihvatljivim, tj. najnižim cijenama, koje  su gotovo jednake već niz godina usprkos svim poteškoćama koje prate male poduzetnike i obrtnike i recesiji, ovaj Kozmetički salon neprekidno ugodno  iznenađuje svoje vjerne klijente i klijentice, kao  i novopridošle.
NJEGA I OBLIKOVANJE TIJELA
BODY WRAPPING
U okviru Weyergans kompanije razvijena je visokoefikasna metoda oblikovanja tijela “HIGH CARE Body Wrapping”, jedina licencirana i zaštićena metoda te vrste u svijetu. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga u tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi. Obujam ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje se  vrlo uspješno tretiraju  su trbuh, bokovi, butine i stražnjica.
kozmetički salon j studio - otklanjanje celulita
Prije i poslije anticelulitnog tretmana
WAYERGANS – VAKUMSKE MASAŽE ZA LICE I TIJELO
SPM aparat je najbolja kombinacija tradicije i moderne tehnologije. S ovim aparatom u Kozmetičkom salonu J-STUDIO  izvode  različite tretmane koji se odvijaju pod utjecajem vakumske masaže.
To su anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, učvršćivanja oslabljelog tkiva, obrada strija, učvršćivanje grudi i stražnjice, smanjenje podbradka, obrada nečiste kože i tretmani izravnavanja bora.
UČINAK: intenzivno stimuliranje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica, učvršćivanje vezivnog tkiva stimulacijskim djelovanjem enzima.
SPM vakuum često upotrebljavaju  i kod tretiranja zastoja limfe te regeneracije zahtjevnije kože obraza i dekoltea. Također je vrlo učinkovit za opuštanje mišićne napetosti u ramenima i zatiljku.
Nakon završetka tretmana na tretiranom području osjeti se ugodan osjećaj svježine. Blago crvenilo na koži dokaz je da je postignuta bolja podkožna cirkulaciju i sagorijevanje masti!
kozmetički salon - vakuum wayergans - trajno otklanjanje celulita i masnih stanica
UČVRŠĆIVANJE GRUDI BEZ OPERACIJE
Wayergans  aplikatori za grudi futurističkog su izgleda i jednostavno se smještaju na grudi i spajaju na SPM aparat za vakumsku masažu. Laganom masažom stimuliraju mišiće grudi koji postižu bolju prokrvljenost, jačanje mišiće i prirodno povećanje grudi i njihovu čvrstinu.  Uređaj automatski kontrolira izmjenu pozitivnog i negativnog tlaka u aplikatorima a rezultat je zagarantiran i trajan!
Povećanje i jačanje grudi bez operacije J-STUDIO 1
Povećanje i podizanje grudi bez estetske operacije
DIODNI LIPO LASER ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA, POMLAĐIVANJE I NJEGU KOŽE
Najnoviji hit za mršavljenje i oblikovanje tijela je diodni lipo laser,  inovacija u laserskoj tehnologiji koju je  J-STUDIO  prvi predstavio  u Hrvatskoj. To je vjerojatno najugodniji i opuštajući proces mršavljenja. Ovaj aparat koristi brz, jednostavan i siguran način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanjaju se samo masne stanice, ali ne i „voda“ iz tijela, a rezultati su brzo vidljivi. Njime se postiže gubitak težine i oblikovanje tjela te  pomlađivanje i njegu kože.  Potražnja za upravo ovim tretmanima mršavljenja dokazuje rasprodanost gotovo svih slobodnih termina zahvaljujući zadovoljnim korisnicima.
Diodni lipo laser je inovacija u laserskoj tehnologiji. Jednim tretmanom postiže se smanjenje obujma  od 1 do 5 cm. On predstavlja najugodniji i opuštajući proces mršavljenja, za gubitak težine i oblikovanje tijela te pomlađivanje i njegu kože.  Limfna drenaža potiče izmjenu tvari i poboljšava cirkulacije. Postupak je udoban jer klijent treba samo leći i opustiti se 30 minuta, a može se primijeniti na bilo koji dio tijela, bez ograničenja, jer nema nuspojava.
DLL sadrži laser niske-snage koji je ispod 50mW, može prodrijeti do 9mm potkožno, a zatim izravno razbiti masne stanice te unaprjeđuju metabolizam triglicerida. Masne stanice se znatno smanjuju i postiže se učinak smanjenja težine. U isto vrijeme, uklanjanje glicerola i slobodnih kiselina odvija kroz kapilare i limfne mikrotubule, dio se pretvara u energiju za kretanje, a dijelom se izlučuje putem bubrega.
PREDNOSTI:  Diodni laser za mršavljenje koristi najnoviju tehnologiju mršavljenja, nadilazi tehnologiju mršavljenja RF–om i ultrazvučnu kavitaciju.
• Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava
• Brzina: samo jednim tretmanom, veličina tijela može se smanjiti od 1-5 cm.
• Udoban: nema nuspojava na koži, klijent treba samo leći i opustiti se 30 minuta.
• Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.
KOZMETIČKI SALON J-STUDIO  POČETNO STANJE DIODNIM LIPO LASEROM      KOZMETIČKI SALON - J-STUDIO - MRŠAVLJENJE DIODNIM LASEROM     KOZMETIČKI SALON J-STUDIO  STANJE DIODNI LIPOLASER NAKON 9 TRETMANA   
Stanje prije tretmana                 nakon 9. tretmana diodnim lipo laserom

OBLIKOVANJE TIJELA i UČVRŠĆIVANJE MIŠIĆA POMOĆU ELEKTROSTIMULACIJE
Elektrostimulacija je elektroterapijski tretman, visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, koji djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima daje čvrstoću, potiće perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićna aktivnost potiče se postavljanjem elektroda na problematične, ciljane djelove tijela, na nakupine masnog tkiva i celulita.
Elektrostimulacija tijela pomaže  učvrstiti mišiće bez puno muke. Često se događa da  zbog učestalog sjedenja, nedostatkom vježbe, naglim dijetama, mišići gube tonus a tijelo formu. Uz to se često dogodi da se osjeti i bol u vratnom dijelu kralježnice zbog neprekidnog boravka za kompjuterom, a što se i pojačava zbog smanjenog kretanja.  U takvim situacijama pomaže elektrostimulacija koja ne samo da pojačava tonus mišića i tijelo ponovno čini glatkim, već i pojačava cirkulaciju koja je bitna za metabolizam i za kompletno funkcioniranje cijelog organizma kao i kvalitetan protok limfe i krvotoka. Elektrostimulacija tijela radi se posebnim uređajem koji topi masnoću oko crijeva i unutar abdomena. Istovremenom, uređaj može smanjiti podražljivost simpatičkih živaca i potrošnju kisika kod osoba s viškom kilograma.  Uređaj ima razne funkcije. Osim što pomaže pri gubitku kilograma i centimetara, koristi se i pri zatezanju grudi, pa čak i povećanju grudi. Niske frekvencije uređaja koriste se za gubljenje težine, a srednja za zatezanje kože.  
Ovaj uređaj za ljepotu i savršeno oblikovanje tijela može otapati masnoću unutar tijela uključujući masnoću oko crijeva i unutar abdomena. Istovremeno, može smanjiti podražljivost simpatičkih živaca i potrošnju kisika kod pretilih osoba. Moguće je vrlo brzo izgubiti na težini zahvaljujući akumuliranju stimulacije točaka. Ovo je najbolji tradicionalni način za gubljenje težine jer je savršenu figuru nakon gubitka težine moguće održati daljnjim korištenjem ovog uređaja.
Uređaj je organski kombiniran sa sklopom za skeniranje frekvencija i mikroračunalnim sustavom za stvaranje stimulirajućeg bioelektriciteta, te se precizno pridržava osnova akupunkture tradicionalne kineske medicine za postizanje redovitog dubinskog pokretanja i masaže kako bi se postiglo ubrzavanje kanala, normaliziranje raspoloženja, poticanje ciklusa limfnog sustava, uklanjanja unutarnjih toksina, poboljšanje mikrocirkulacije tijela, promicanje metabolizma, pobuđivanje i pregrupiranje snaga tijela protiv bolesti, tako da dolazi do smanjivanja najvećeg dijela masnih stanica
kozmetički salon j-studio elektrostimulacija
REZULTATI;
• Gubitak težine: tretmanom u trajanju od deset dana moguće je postići gubitak od 1 do 8 kilograma.
• Vitkost tijela: tretmanom u trajanju od deset dana moguće je smanjiti obujam struka za 2 do 9 centimetara.
• Povećanje grudi: tretmanom u trajanju od dvadeset dana moguće je povećati grudi za 1 do 3 centimetra.
• Funkcija: gubitak težine, postizanje vitkosti tijela, povećanje grudi i fizička terapija.
• Prednosti: niska frekvencija za gubitak težine i srednja frekvencija za zatezanje kože. Obujam struka moguće je smanjiti za 1-2 cm jednim tretmanom.

NA PLAŽU BEZ CELULITA
Kozmetički salon J-Studio već niz godina vodi brigu o tijelima svojih klijenata, kojima je najčešće potrebna kombinacija niza  različitih tretmana kako bi njihovo tijelo zadržalo postojeću ili  ponovno dobilo svoju glatkoću. Zavisno od stupnja celulita,  pretilosti, i sl., primjenjuju se i različite metode. Kombinacijom ručne anticelulitne masaže, vakuumske masaže uz  svjetski priznate aparate i  preparate Wayergans, elektrostimulaciju, krilopolizu, diodni lipo laser, pa i vježbanje na power platu dok klijenti čekaju svoj red, postižu se zavidni rezulati. I to trajni i brzi rezultati,  što je najvažnije od svega.  Elektrostimulacija će utegnuti mišiće dok se anticeluitnom  i vakuumskom  masažom  uspješno eliminiraju nakupine  celulita.
KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza je neinvazivna i bezbolna  metoda smrzavanja masnih stanica koje se potom raspadaju i kroz mokraću odlaze iz tijela. Kriolipolizom se mogu tretirati sva područja tijela. Većini ljudi je dovoljan samo jedan tretman a postignuti rezultati traju i do dvije godine.  Obično se kombinira tretman kriolipolize (6o min) i tretman radiofrekvencije (30) min. Područja koja se mogu tretirati: podbradak, nadlaktice, bedra – unutarnja i vanjska strana, stražnjica, listovi, abdomen, struk. Prvi rezultati su vidljivi 2 tjedna nakon tretmana, a konačan rezultat nakon 6 mjeseci; rezultati traju 2 godine.
Krilopolizu primjenjuju u situacijama kada postoji tvrdokorno masno tkivo kojem ne pomažu ni dijeta ni vježba. U takvim situacijama tretmanima  kriolipolize i radiofrekvencije dugotrajno se  uklonjaju  masne naslage! Tretmani radiofrekvencije  koja se primjenjuje u kombinaciji sa kriolipolizom predstavlja učinkovitu alternativu agresivnim laserskim i kirurškim postupcima.
Kozmetički salon J-studio - KRIOLIPOLIZAKOZMETIČKI SALON J-STUDIO KRIOLIPOLIZA - OPIS
NJEGA LICA
Kozmetički salon J-STUDIO uspješno već niz godina  radi trajnu depilaciju IPL aparatom kojim se otklanjanju brkovi, dlake ispod pazuha, na nogama, kao i u području bikinija.  Osim toga,  tretmanima mikrodermoabrazije i mezoterapije s hijaluronom  uz primjenu ultrazvuka, uspješno se vraća svježina svakom umornom licu, otklanja sitne nedostatke, probleme koje su izazvale akne, manje ožiljke dok vakuumom za lice uspješno se otklanja podbradak i smanjuje podočnjake.  Mikrodermoabrazija je metoda intenzivnog uklanjanja mrtvih stanica kože pomoću dijamantnih kristala. Uspješno tretira nečistu kožu, hiperkeratoze, proširene pore, ožiljke, bore i hiperpigmentaciju. Mezoterapija hijaluronom je estetska nekiruška metoda kojom se visoka koncentracija  aktivnih sastojaka pomoću ultrazvuka uvodi u središnji dio kože, tj. mezoderm, bez upotrebe igle.Tretmani su namijenjeni svima koji žele ukloniti bore, učvrstiti tonus kože, postići lifting efekt lica, usporiti proces starenja kože. Na tretmane se dolazi 3 puta, u razmacima 7 dana, ali čekanje se zaista isplati.
Uz klasične tretmane za njegu lica, masaže lica, kombinacijom modernih metoda i kvalitetnih aparata i preparata svaka klijentica/klijent  mogu  biti sigurna da su  za svoje lice odabrali najbolje. 
Kozmetički salon J-studio
HIT! Njega lica kisikom
DIJAMANTNA DERMOABRAZIJA
Mikrodermoabrazija ljušti gornji sloj kože uz pomoć pravih dijamantnih kristala na vrhu koji nježno bruse kožu, te istovremeno uklanjaju mrtve stanice kože na sterilan i kontroliran način.Ovaj inovativni uređaj nudi hipoalergeni piling tretman dijamantnim kristalima prilagođen svim područjima kože. Već nakon jednog tretmana primijetiti ćete da vam je koža mekša, glađa i čišća.
NJEGA LICA MEZOTERAPIJOM  – Bez igle
Injekcija bez igle je visoko učinkovit i siguran postupak, koji ne stvara rane, te u potpunosti zamjenjuje tradicionalne injekcije iglama i mikro iglama. Postupak se temelji na elektroporaciji i elektroosmozi, te služi za dostavljanje hranjivih tvari duboko smještenim stanicama, limfnu drenažu, poboljšanje metabolizma, cirkulacije limfe i krvi, s ciljem smanjivanja bora, izbjeljivanja kože i zadržavanja vlažnosti, poboljšavanja celulita, ubrzavanja otapanja masnoća i gubitka tjelesne težine. Uspoređujući ga s pojedinim proizvodima za njegu kože, ovim se postupkom proizvodi daleko učinkovitije apsorbiraju, temeljito rješavajući problem ostajanja proizvoda na epidermi, te skraćujući trajanje tretmana.
Funkcija:
Uklanjanje pjega i izbjeljivanje kože: otvaranje staničnih kanala bez oštećivanja tkiva, apsorpcija hranjivih tvari, sudjelovanje u staničnom metabolizmu, poticanje regeneraciju stanica.
Uklanjanje bora: hranjive tvari putem elektrode izravno prodiru u duboko smještenu kožu, započinju regeneraciju stanica, uklanjaju bora dubokog sloja kože.
Odupiranje aknama: putem električnog prijenosa hranjivih tvari, injektiranje destilata za uklanjanje akni u fokus, čišćenje ili ograničavanje ponovnog nastajanja akni, izbjegavanje inficiranja rane.
Ovlaživanje i nadoknađivanje vode: injektiranje aktivnog destilata za snabdijevanje vodom u duboko smještenu kožu, snabdijevanje stanica dovoljnom količinom vode, prevencija niza kožnih problema uzrokovanih manjkom vode.
kozmetički salon J-studio - ublažavanje bora
Tretiranje lica s borama, prije tretmana i poslije tretmana
ULTRAZVUK
Što je ustvari ultrazvuk? Ultrazvuk su zvučni valovi sa frekvencijama preko 20KHz, koje ljudsko uho ne može čuti. Aparati sa ultrazvukom se već dugo godina upotrebljavaju u medicini za dijagnostiku i terapiju. Također se godinama već upotrebljavaju u kozmetičke svrhe gdje ultrazvučni valovi pospješuju metabolizam stanica. Koža postaje napetija, glađa i čvršća te izgleda mlađe. Učinak ultrazvuka se pojačava upotrebom preparata čije aktivne supstance prodiru duboko u tkivo. U Kozmetičkom salonu J-STUDIO odlične rezultate ultrazvukom postižu  pri regeneraciji kože lica, prsa i cijelog tijela.
KOZMETIČKI SALON J-STUDIO  - ultrazvuk
Njega i tretiranje lica ultrazvukom
NJEGA I POMLAĐIVANJE LICA TERAPIJOM KOLAGEN SVJETLOM
Alisun 200 Collagen -  Nedostatak kolagena se manifestira kroz ubrzano starenje kože, opuštanje mišića, ligamenata i tetiva, kroz povećanje rizika od osteoporoze te kroz opću slabost vezivnog tkiva.
Nježni valovi crvenog svijetla Alisun 200 Collagen u rasponu od 550-700 nm potiču kožu da proizvodi kolagen, elastin i specijalne enzime potrebne za poboljšanje strukture kože. Ovaj proces, koji se odvija u stjenkama malih krvnih žila, ima za posljedicu učvršćenje kože, stimulira upijanje kisika i detoksifikaciju kože. Poboljšava sposobnost kože da upije i skladišti vlagu. Uz to je i vidljivo poboljšana regeneracija i reprodukcija zdrave kože. Potrebno je vrijeme da bi se struktura kože poboljšala. Terapija sa Alisun 200 Collagen trebala bi trajati barem 6-8 tjedana kako bi se proizveo stimulirajući efekt. Početno vrijeme izlaganja ne bi smjelo biti duže od 10 minuta dnevno (3 puta tjedno) i može se povećavati do maksimalno 20 minuta dnevno. Koža treba ostati hladna za vrijeme tretmana. Fizički izvor svijetla proizvodi i šalje neku količinu topline ali se ona filtrira i hladi preko jedinice.  Colagen lampa nije UV i  nije laser!  Ona isijava nježno crveno svijetlo, niske energije koja njeguje i oporavlja lice  foto i bio stimulacijom! Zahvaljujući stimulaciji stanica koža ne izgleda samo svježije nego je i mnogo glađa. Tamni podočnjaci  nestaju, pore  se smanjuju,  a koža postaje mekša. Neravnine sa lica  nestaju.  Znatno se poboljšava regeneracija stanica i sposobnost kože da se sama liječi.
kozmetički salon - terapija lica svjetlom collagenalisun
Lampa za terapijsko tretiranje  lica svjetlom
NAJNOVIJE U PONUDI – Oxy Jet Peel – tretiranje lica i tijela kisikom
Tretmani njege lica i tijela kisikom prestavljaju zdrav način njega lica i tijela. U J-STUDIJU  uspješno primjenjuju samo najbolje najnovije metode.  Oxy Jet Peel tretmanima uspješno se otklanja neželjena pigmentacija, uklanjanje oštećenja i pigmentacija  kože od sunca i akni, uklanjanje bora, uklanjanje mitesera, cjelokupno podmlađivanje kože (hidratacija, oksigenacija, dubinsko čišćenje i piling).
Kozmetički salon J-studio TRETIRANJE LICA KISIKOM
OSTALI TRETMANI
U Kozmetičkom salonu J-STUDIO svaki klijent pronaći će nešto za sebe. Tu se njeguje svaki dio tijela,  stopala koja se njeguju i uljepšavaju pedikurom sa Cuccio naturale preparativnom kozmetikom,  i SPA manikurom, njeguju se i uljepšavaju nokti na rukama i nogama,  uz korištenje trajnih lakova i više raznih metoda uljepšavanja noktiju, vodeći pri tom brigu o tome  da se primjenjuju  metode kojima su nokti uređeni i lijepi dugotrajno.  Uz prirodnu njegu primjenjuje se i metoda ugradnje umjetnih noktiju i geliranje prirodnih noktiju.
Kozmetički salon J-studio- nokti - trajni lak     KOZMETIČKI SALON J-STUDIO - NOKTI 1
DEPILACIJA TOPLIM VOSKOM TE EGIPATSKU DEPILACIJU SECERNOM PASTOM PANDHY’s
Depilacija lica, pazuha i drugih dijelova tijela uspješno se izvodi IPL aparatom za trajnu depilaciju, depilacijom šećernom pastom Pandhy’s, depilacijom toplim voskom. Kozmetički salon J-STUDIO poznat je po vrhunski odrađenim depilacijama, što je rezultat velikog broja stalnih klijenata i velik broj onih koji dolaze po preporuci zadovoljnih klijentica. Depilacije moraju biti izvedene stručno upravo zbog bola koji  se osjeti prilikom depilacija ukoliko one nisu brze i stručne, a još veći problem su urasle dlačice koje kasnije mogu izazvati upalne procese koji stvaraju još veće probleme.  Kod izuzetno osjetljive kože koje imaju probleme sa uraslim dlačicama preporuča se upravo primjena IPL aparata za trajnu depilaciju koju dlačicu uništava u korijenu pa nema  problema sa uraslim dlačicama. Međutim, stručne kozmetičarke u kozmetičkom salonu J-STUDIO  koje depilacije rade godinama svakoj će klijentici preporučiti što je za nju najbolje.
 J-STUDIO - DEPILACIJA NOGUkozmetički salon J-studio - trajna depilacija
depilacja toplim voskom ili šećernom pastom
trajna depilacija IPL aparatom
SVEČANO ŠMINKANJE
U Kozmetičkom salonu J-STUDIO u ponudi imaju također dnevno i svečano šminkanje. Na stotine zadovoljnih klijentica svjedoče o kvalitetnom šminkanju koje licu daje poseban izraz i ljepotu, a šminka traje satima.
kozmetički salon J-studio - šminkanje 7 kozmetički salon J-studio - šminkanje 6
kozmetički salon J-studio - šminkanje2kozmetički salon J-studio - šminkanje
Svečano i dnevno šminkanje
OBRVE
Osim klasičnog uređivanja obrva i bojanja, kozmetički salon J-STUDIO uspješno uređuje obrve i koncem. Jedna od posebnih i novijih metoda, a  na zadovoljstvo brojnih klijentica čije su obrve posebno lijepo oblikovane upravo u ovom salonu za ljepotu i njegu lica i tijela.  Podatke o salonu i kontakt brojeve možete pronaći na web stranici www.j-studio.com.hr,  dok cjenik možete vidjeti ovdje http://www.j-studio.com.hr/cjenik.html.
Kozmetički salon J-studio - uređivanje obrva koncem    Kozmetički salon J-studio - uređivanje obrva koncem 1
Uređivanje obrva koncem
Autor; S.P.
Foto; J-STUDIO

Nema komentara:

Objavi komentar