četvrtak, 26. studenoga 2015.

Pavković: Pupovac je po zanimanju Srbin koji se propagira usred Zagreba (video) |

Pavković: Pupovac je po zanimanju Srbin koji se propagira usred Zagreba (video) |







Pavković: Pupovac je po zanimanju Srbin koji se propagira usred Zagreba (video)

BujicaDatum objave: 26. studeni 2015./Izvor: direktno.hr

‘Pupovac ma svoje novine Novosti koja financira Vlada, ne možemo zamisliti da se to događa u Srbiji”, rekao je Mladen Pavković

Mladen Pavković i Zvonimir Trusić u emisiji Bujica razgovarali su o položaju branitelja koje je aktualizirala ponovo nedavna smrt vukovarskog branitelja Darka Pajičića.
Pavković se osvrnuo na slučaj Veljka Marića, odnosno, apela koji je poslao u ime Marićeve supruge. ”Supruga Veljka Marića zamolila me da putem različitih društvenih mreža jednostavno napišem apel da je Veljku Mariću lošije nego što mu je bilo u srpskim logorima zbog teške bolesti. Nakon što ga nisu pustili u bolnicu, zadržavali su ga u zatvoru u Glini gdje se nalazio. Nakon mog apela drugi dan, javili su mi da su Veljka prebacili u Zagreb u bolnicu gdje je danas”, rekao je Pavković.
Nakon euforije nakon njegovog povratka, napomenuo je Pavković, nitko nije govorio o njegovom slučaju.
Zvonimir Trusić slučaj preminulog branitelja Pajičića opisao je kao kap koja je prelila čašu.
”Na društvenim mrežama sam obznanio da je krajnji čas, da nama Hrvatima, nitko ne može nanositi zlo bez posljedica. Jednostavno to mirno nećemo više gledati”, rekao je Trusić.
Ostojića je nazvao sramotom Hrvatske kao i ”vladajuće koja se rukama i nogama bore da ostanu duže na vlasti’.
”Branitelji u Koprivnici i diljem Hrvatske lijepili su plakate s fotografijom Darka Pajičića, a 18. ožujka 2014. policija je skidala usred bijela dana plakate zbog neprimjerenog sadržaja objašnjavajući da se time narušava javni red i mir”, ispričao je Pavković.
Osvrnuo se i na snimku o Pajičiću koji je pao u privatnom kafiću, a koja se ovih dana objevljuje po medijima.
”Ako smo bili u nekom kafiću, jesmo snimljeni? Hoće se to upotrijebiti protiv nas za pola godine i prikazati da smo pali?”, dodao je Pavković.
Trusić je napomenuo kako je bjelodano da su ‘Ostojić i ostali dio elitne vlasti policiju pretvorili u dio represivnog aparata.’
”Nadam se da će zbog toga odgovarati. Ne mogu se ne sjetiti oskvrnjenja spomenika HOS-ovcima u Splitu. U totalno alkoholiziranom stanju, prema našim informacijama, ministar je dao zapovijed da se to oskvrnavi jer mu smeta za dom spremni”, rekao je Trusić.
Osvrnuo se i na potporu manjina koaliciji Hrvatska raste.
”To je izvitopereno. Zalagat ću se da nitko ne može imati veća prava od Hrvata u Hrvatskoj. Nelogično je da minorni tip dobije 143 glasa”, rekao je Trusić.
Pavković se osvrnuo na branitelje.
”U registru branitelja ima pola milijuna branitelja, postavljam pitanje gdje su bili na dan izbora. Da su branitelji glasovali, mi ovakvu situaciju ne bi doživjeli”, rekao je Pavković.
Pavković je naveo kako je Pupovac po zanimanju Srbin te predstavlja malu skupinu ljudi.
”Iznimno zarađuje i propagira se i usred Zagreba ima svoje novine ‘Novosti’ koja financira Vlada. Ne možemo zamisliti da se to događa u Srbiji. Novine se možda prodaju u toliko primjeraka koliko svi zaposlenici niti nemaju članova obitelji”, rekao je Pavković.
Osvrnuli su se i na današnji izlazak Ive Sanadera iz Remetinca, odnosno, ulogu Mladena Bajića u procesu procesuiranja.
”Evidentno je da su Bajić i Kosor odigrali glavne role u procesuiranju Sanadera. Očekujem, ne da ne kandidira za suca Vrhovnog suda nego njega treba procesuirati. Napravio je zlo braniteljima u suđenju u slučaju Lora”, rekao je Trusić.
Voditelj Velimir Bujanec na kraju emisije prikazao je fotografiju na kojoj u nekom zagrebačkom kafiću sjede Boris Lalovac i Zoran Šprajc, kako je Bujanec istaknuo, na dan uhićenja Zdravka Mamića, istaknuvši kako Šprajc dobiva instrukcije, kao i cijela SDP-ova RTL televizija.

Nema komentara:

Objavi komentar