nedjelja, 13. ožujka 2016.

Nada Landeka: KORUMPIRANO PRAVOSUĐE JE GLAVNA POLUGA U POSTUPKU OTIMANJA...





Postupci koje sudstvo čini su ne samo šokantni već i izuzetno štetni za građane RH. Ovrhe služe otimanju. Godinama to dokazujem.  U intervjuju na HRT Radio Prvi program, emisija o ovrhama,  bivši ministar pravosuđa Orsat  Miljenić i ja razgovarali smo o ovršnim postupcima i zaštiti građana. Od tad je prošlo više od godinu dana. Nakon emisije,  osobno sam uručila ministru Orsatu Miljeniću cijeli spisak bezakonja koje je uočeno u sudstvu, najviše u ovršnim postupcima.  UZALUD. Osobno to mogu dokazati na primjeru teksta http://www.hazud.hr/sokantno-opcinski... uz brojnu  originalnu dokumentaciju, sudsko vještačenje, brojnim dokazima, vođenje dva z.k. uloška na jednom sudu, za jednu nekretninu sa dva različita broja kako z.k. uložaka tako i katastarskih čestica, i to u dvije različite katastarske općine.

OPĆINSKI SUD  U DUGOM SELU  NEZAKONITIM JE SUDSKIM RJEŠENJIMA, KRIVOTVORENIM SUDSKIM RJEŠENJIMA I NADOPISANIMA - upisao hipoteku u korist HBOR-a koji uopće nije vjerovnik, nije nikom dao novac, nije preuzeo dug koji je upisan, sklopio je Ugovor o cesiji za potraživanja na području Oluje i Bljeska (1995 g.) a teret koji je upisan u zemljišne knjige je za kredit iz 1992 godine.

Ugovor o kreditu na temelju kojeg je sud upisao HBOR u zemljišne knjige  sklopljen je sa Privrednom bankom PA JE NEMOGUĆE da se hipoteka upiše u korist HBOR-a za kredit sklopljen sa drugom bankom.

Rješenja punih 14 godina  NISU DOSTAVLJENA NITI JEDNOJ STRANCI U POSTUPKU.

HBOR je uništio  dvije tvrtke sa ukupno 85 zaposlenih - sve radi svojeg vlastitog interesa. I to krivotvorenim upisom hipoteke i krivotvorenim sudskim rješenjima. U cijelom slučaju postoje tri pravomoćna ovršna rješenja u korist tvrtke Liston i Nade Landeka, koja SUD JEDNOSTAVNO IGNORIRA I NE ŽELI PROVESTI JOŠ OD 2003. GODINE.

I na kraju - dužnik u tom ovršnom postupku  ne postoji već 10 godina, ovršenik KOJI NIJE DUŽNIK ne postoji već sedam godina, vjerovnik koji je sklopio Ugovor o kreditu -  Privredna banka Zagreb NAMIREN JE U CIJELOSTI, Fond za razvoj koji je odobrio kredit NE POSTOJI A HBOR ZAJEDNO SA SUDOM, I NADALJE PROVODI OVRHU?????!!!!



Nema komentara:

Objavi komentar