petak, 16. prosinca 2016.

POZIV OŠTEĆENIKA ILEGALNIH RBA ZADRUGA NA PROSVJED PROTIV KRIMINALNIH POLITIČKIH ELITA KOJE KORISTE INSTITUCIJE REPUBLIKE HRVATSKE ZA OSOBNO BOGAĆENJE KROZ PLJAČKU HRVATSKIH GRAĐANA | Hazud.hr

POZIV OŠTEĆENIKA ILEGALNIH RBA ZADRUGA NA PROSVJED PROTIV KRIMINALNIH POLITIČKIH ELITA KOJE KORISTE INSTITUCIJE REPUBLIKE HRVATSKE ZA OSOBNO BOGAĆENJE KROZ PLJAČKU HRVATSKIH GRAĐANA | Hazud.hr: SPRIJEČIMO DA LIJEPA NAŠA POSTANE OLIČENJE PRIMITIVIZMA, NASILJA I KRIMINALA, DOĐITE NA PROSVJED ISPRED HNK –  17.12.2016 U 17H.

POZIV OŠTEĆENIKA ILEGALNIH RBA ZADRUGA NA PROSVJED PROTIV KRIMINALNIH POLITIČKIH ELITA KOJE KORISTE INSTITUCIJE REPUBLIKE HRVATSKE ZA OSOBNO BOGAĆENJE KROZ PLJAČKU HRVATSKIH GRAĐANA
OBJAVIO: REDAKCIJA | DATUM OBJAVE: 17/12/2016 | LEAVE A RESPONSE
SPRIJEČIMO DA LIJEPA NAŠA POSTANE OLIČENJE PRIMITIVIZMA, NASILJA I KRIMINALA,

DOĐITE NA PROSVJED ISPRED HNK – 17.12.2016 U 17H

Za primjer – DORH-u smo podnijeli više stotina krivičnih prijava te prijavili tajne dokumente austrijske Agencije za nadzor financijskih tokova, no on više vremena provodi istražujući Pernarove grafite nego tajne dokumente sa imenima hrvatskih političara sa više višemilijunskim ciframa u eurima.

Tu se vidi korumpiranost na najvišem nivou. A što je tek sa krađom i protuustavnim zaduživanjem Republike Hrvatske, svim tim gazdama koji se se 90-te držali za ukradene lisnice a ne puške kao iskreni domoljubi.

Zato TE pozivamo da nas podržiš 17.12.2016. godine u 17 sati

ispred zgrade HNK te svojim dolaskom pružiš podršku borbi protiv licemjernih hrvatskih lopova koji imaju svoje agente u Hrvatskom saboru, Vladi, Policiji, te visokim hrvatskim sudovima, a u više navrata su izdali interese hrvatskog naroda.

Svakodnevno preko svojih obmanjujućih medija uvjeravaju nas, poštene i vrijedne radnike da smo “NEKOME” dužni, dižu nam poreze i smišljaju nove smicalice, ljudi bježe iz zemlje, a mi ostajemo na milosti i nemilosti gospodi iz Europe koja samo gleda kako u suradnji sa domaćim izdajnicima da se dokopaju naših domova, još jednog našeg poduzeća, autoceste, brodogradilišta, itd.

Što smo mi to dobili od Europe, nego skupinu propalih karijerista koji koriste priliku da još više upropaste ovaj narod?

Gdje je ta europska kultura i demokracija? Mi smo dobili samo propale karijeriste i psihopate u odijelima!

Stoga, u subotu 17.12.2016. godine protestiramo protiv korupcije, kriminala i bezobzirne pljačke. Mi smo ti koji financiramo državni proračun, ovo je naša Država i nećemo se pokoriti nekolicini lopova u ispeglanim odjelima.

Naša politička elita je izdala narod te udruženo sa neprijateljima hrvatskog naroda pljačkaju i otimaju kako bi od nas učinili svoje robove i zavladali našim društvom i Državom.

Ovo je prosvjed protiv progona: novinara, aktivista, opozicionih poitičara, svih koji razmišljaju hrvatski i za Hrvatsku, a ne u interesu međunarodnih korporacija kojima je u interesu samo njihov profit makar bio i protuzakonito stečen.

Kako MI oštećenici tih kriminalnih austrijskih bankstera možemo vjerovati u hrvatsko sudstvo, kad ono nije osudilo još nikoga za pretvorbeni kriminal, upropaštavanje poduzeća i pljačku državne imovine?

Hrvatski sudovi sudjeluju u zataškavanju afera, ne donose pravdu, te ne rade u interesu naroda, čak nas žele prevesti žedne preko hladne vode.

Njihova rješena su protivna zdravome razumu a odvjetničke tarife najskuplje u Europi.

Vlada nam je puna odvjetnika koji donose sulude zakone kako bi stekli osobno bogatstvo na štetu građana i radnika.

ZATO, SPRIJEČIMO DA LIJEPA NAŠA POSTANE OLIČENJE PRIMITIVIZMA, NASILJA I KRIMINALA,

DOĐITE NA PROSVJED ISPRED HNK 17.12.2016 U 17H

Berislav Jelinčić